A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Creating default object from empty value

Filename: models/themes_m.php

Line Number: 107

Despre noi Despre noi • MARINMARAS
Despre noi
Iulie 1997, anul in care SC MARINMARAS CONSTRUCT s-a constituit ca o companie cu capital integral romanesc, specializata in domeniul designului si amenajarilor interioare, punand un mare accent pe calitatea executiei si a materialelor utilizate in intregul proces.

Seriozitatea, bunul gust, respectarea termenelor de executie, inaltul nivel al calitatii, asumarea responsabilitatilor asupra lucrarilor executate si implicit garantia "lucrului bine facut" a condus la consolidarea pozitiei pe o piata economica destul de fragila.

In prezent societatea noastra lucreaza cu muncitori specializati in Austria (indomeniul peretilor de compartimentare, a tavanelor suspendate casetate sau gips carton, si al altor tipuri de sisteme Knauff), specializati in fiecare tip de meserie, in majoritatea lor tineri, capabili sa satisfaca oricui beneficiar.
In ceea ce priveste materialele folosite, societatea noastra are contacte numai cu furnizori de materiale acreditati ca importatori directi, furnizori care raspund in aceeasi masura ca si noi de calitatea produsului oferit.